LightWEB
LightWeb

Artistene har ordet:

 2017:  
 
Norsjø Kammermusikkfest er for meg en uke som kun handler om alt som gjør musikerlivet så bra: spilleglede, formidling av musikk til folk i alle aldre, åpenhet og vennskap. Selv om festivalen selvsagt består av veldig lange arbeidsdager, føler jeg nesten at jeg kommer til et slags ”retreat” når vi kommer til stedet vi bor: midt i naturen. Norsjø Kammermusikkfest burde være et forbilde for alle arrangører i måten de skaper en menneskelig atmosfære på. En slik atmosfære gjør at jeg som musiker får rom til kun å tenke på musikken, på medmusikerne mine, og på menneskene som sitter i publikum.
Guro Kleven Hagen, fiolin

 
Utrolig flott festival med fantastiske utøvere på et internasjonalt nivå som spiller med like høy kvalitet, både i formelle og uformelle settinger. Stemningen blant musikerne var helt unik og samarbeidet var veldig inspirerende. Det var en stor opplevelse for meg å få være med på Norsjø.
Michael Andreas Grolid, bratsj
 
Fantastiske konsertopplevelser med unge energiske artister i verdensklasse!
Martin Ødegaard, komponist 

 
En unik festival i Midt-Telemark som får klassisk musikk inn hvor den ikke er til vanlig. Den gjør god kvalitet tilgjengelig for alle. En unik mulighet for unge musikere til å møtes, musisere, lære av hverandre og ha det gøy sammen i fantastiske omgivelser.
Magnus Dorholdt Kjeldal, sang

 
Norsjø Kammermusikkfestival er et utrolig flott initiativ, og for oss unge utøvere er det utrolig inspirerende å få leve og spille/synge sammen med så mange andre flinke musikere. Norske unge musikere er blant de beste i verden, og det at man kan på denne måten frakte så flott musikk fra slike unge, nye tenkere rundt til andre steder i landet er ikke bare hyggelig, men viktig. Jeg håper dette kan bli en tradisjon de neste årene!
Eirin Rognerud, sang

 
Jeg hadde en utrolig flott opplevelse på Norsjø Kammermusikkfest 2017 i sine enestående vakre omgivelser - et kjempehøyt nivå blant alle deltagerne som inspirerte meg masse, hvor jeg fikk fremført mange flotte kammermusikkverk med dem i flotte konsertlokaler foran et veldig interessert publikum.
Christopher Tun Andersen, fiolin
 
 
 
Norsjø kammermusikkfest gir en fantastisk mulighet for unge musikere på topp nivå til å treffe hverandre og spille konserter sammen. Samtidig er disse konsertene presentert til barn og ungdom som ikke nødvendigvis har hørt klassisk musikk før. Festivalen har skapt en unik atmosfære og har ettertraktede musikere, ikke bare fra Norge, men hele Europa.
Emil Huckle-Kleve, fiolin

 
Norsjø kammermusikkfest er en unik festival i hjertet av Norge, hvor hele Telemarks vakre landskap tas i bruk som kulisse til konserter i verdensklasse. Og det er unik av spesielt to grunner: den tar i bruk hele fylket, som fyller et tomrom. De presenterer klassisk musikk live på et svært høyt nivå på steder hvor slike tilbud ikke eksisterer fra før. Og kanskje viktigst: de bringer denne musikken ut til barn og ungdom. Hundrevis av barn og ungdom i alderen 6-16 år har fått besøk av utøverne, og de samme barna og ungdommene kan også få oppleve de samme utøverne spille konsert i sin lokale kirke eller sitt lokale kulturhus.
Ole Martin Huser-Olsen, gitar

 
Norsjø kammermusikkfest er unikt i at det bringer klassisk musikk i høy klasse til Telemarks publikum. Men det er også unikt i at festivalen skaper et utrolig koselig miljø takket være å kunne være på Norsjø Ungdomssenter. Man lever tett inn på hverandre og blir som en familie og det er veldig spesielt. Det gjør  at hver konsert blir et speilbilde av hvordan artistene vokser musikalsk sammen gjennom en hel uke med intense øvelser, delt måltider, og gode samtaler.
Josephine Hsieh, klaver

 
En fantastisk festival som involverer alle ( barn, ungdommer, voksne og eldre) samtidig som den kombinerer de fleste tidsperiodene innom klassisk musikk. I denne festivalen spiller man både i klasserommet eller i gamlehjem og ut i scener, noe som er bra både for musikerne men spesielt for de som er "ukjent" med klassisk musikk - viktig å vite at det er den musikktypen som utvikler hjernen mest av alle musikksjangrer.; og for de som elsker den men som ikke har muligheten til å dra selv. Som musiker så har denne festivalen gitt meg sjansen og utfordringen til å være nærmere (t.o.m. ha direkte kontakt med) publikum - noe som er ikke så vanlig men som er utrolig viktig! Og så gir denne festivalen muligheten for musikerne å være mye mer sammen (utover øvingstidene) noe som får oss til å bli tettere, deretter ha bedre kjemi og musikalsk forståelse.
Dorina Komani, klaver 
 
 
 
 
 
 
NORSJØ KAMMERMUSIKKFEST AS  Adresse: Gullbringvegen 34, 3800 Bø  Telefon: 35 06 06 80
Webside: www.norsjokammermusikkfest.no  E-post: post@norsjokammermusikkfest.no
Organisasjonsnummer: 815 559 762    Kontonummer: 2610 26 46702    Vippsnummer: 509665

 

© LightWeb